Liesbreukcentrum Nederland

Liesbreukcentrum Nederland

088 250 9000

Praktische informatie

Het Liesbreukcentrum Nederland is centraal gelegen, in Zeist. Daardoor is het vanuit het hele land goed bereikbaar.

Liesbreukcentrum en Diakonessenhuis
Het Liesbreukcentrum Nederland is onderdeel van het Diakonessenhuis, een algemeen ziekenhuis met drie locaties: Utrecht, Zeist en Doorn. De locatie Zeist beschikt over poliklinieken, verpleegafdelingen, ruime faciliteiten op het gebied van dagbehandeling en kort verblijf en een huisartsenpost.

Waar wordt u behandeld?
Het polikliniekbezoek en de operatie vinden in Zeist plaats. Soms kan, om medische redenen, de operatie in Utrecht worden gepland. Dit wordt natuurlijk goed met u besproken. 

De stad Zeist
Op de operatiedag kan uw eventuele begeleider in het restaurant of in het dagverblijf van de verpleegafdeling wachten totdat u weer mee naar huis kunt. Maar een bezoek aan het (winkel)centrum van Zeist (15 minuten lopen) of het bos (5 minuten lopen) is wellicht een alternatief. Zorg wel dat uw begeleider telefonisch bereikbaar is tijdens uw verblijf in het ziekenhuis.

Opnameplein

Vervoer voor/na de operatie
U kunt en mag na de operatie de eerste 24 uur niet zelf autorijden. Zorgt u er daarom voor dat iemand u ophaalt. Eventueel kunt u een taxi nemen. De secretaresse van de verpleegafdeling of de receptie in de centrale hal kan die voor u bestellen. Wij raden u af na de operatie met het openbaar vervoer naar huis te gaan.

 


Overnachten in Zeist

Woont u verder weg, dan vindt u het wellicht prettig om alvast de middag voor de operatie/dagopname te arriveren in Zeist. Of u wilt aan het eind van de operatiedag niet meer naar huis reizen. Speciaal voor patiënten van de behandelcentra heeft het Diakonessenhuis met Hotel Theater Figi het Diakonessenhuis-arrangement ontwikkeld. Omdat Figi vaker patiënten ontvangt, is zij ingesteld op het verblijf van mensen die net geopereerd zijn.



Meer informatie:


De website van Hotel Theater Figi