Skip to main content

Gezondheidshuis

Het Diakonessenhuis bouwt een Gezondheidshuis, dat we halverwege 2018 hopen te openen. Het Gezondheidshuis biedt ruimte aan instellingen die actief zijn in de gezondheidszorg en die een verwantschap met het ziekenhuis hebben. Het nieuwe Gezondheidshuis wordt gebouwd op het voorterrein van het Diakonessenhuis.


Optimale zorg voor de patiënt


Het Gezondheidshuis biedt plaats aan onder andere dialysecentrum Dianet, huisartsen, verloskundigen en fysiotherapeuten. Deze eerstelijns zorgaanbieders in het Gezondheidshuis staan straks letterlijk voor de deur van het ziekenhuis. Dit zorgt ervoor dat we de samenwerking tussen de eerste- en tweedelijnszorg nog meer kunnen intensiveren: alle deskundigheid  zit dichtbij en de lijnen tussen de zorgverleners zijn kort. Het Gezondheidshuis en het Diakonessenhuis verbinden we ook in letterlijke zin met elkaar, door middel van een tunnel.

Gezonde leefomgeving

 

 

 

 

 

 

 

We behouden zoveel mogelijk groen voor de omgeving van het Diakonessenhuis en het Gezondheidshuis. Grote en waardevolle bomen laten we staan als dat mogelijk is. Daarnaast komt er ook nieuwe bloemrijke beplanting. Voor de hoofdentree komt een plein als ontmoetingsruimte en is er ruimte voor een kiss & ride, taxi’s en mindervaliden plekken.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding