Skip to main content

Zwanger zijn

dots

Bent u zwanger? Van harte gefeliciteerd! Er breekt nu een spannende tijd aan. Een tijd vol nieuwe ontwikkelingen, waarbij we u goed in de gaten houden. We gaan u tijdens uw hele zwangerschap regelmatig controleren.

Meestal gaat u voor uw controles naar uw eigen verloskundigenpraktijk. Maar als u een medische indicatie heeft, moet u hiervoor naar het ziekenhuis. Wij houden u en uw baby dan extra goed in de gaten. Op die manier neemt de kans op een optimale start voor u en uw baby toe. En voor die optimale start zetten we ons 24 uur per dag, 7 dagen per week volledig in.

Wij zijn gespecialiseerd in de zorg voor vrouw en kind

Per jaar bevallen er zo’n 3000 vrouwen bij ons. Daarmee zijn wij een begrip in de regio Utrecht als het gaat om de begeleiding van zwangere vrouwen en bevallingen. U kunt bij ons terecht voor uitstekende verloskundige zorg. En voor advies: van voor de zwangerschap tot en met de bevalling en nazorg.

Wij waren het eerste ziekenhuis in Nederland dat startte met kraamsuites. U en uw familie staan bij ons altijd centraal. We noemen dat family centered care.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding