Skip to main content

Nieuws

Resultaten 1 t/m 10 van 15

7 februari - Alles over bevallen in het Diakonessenhuis - Geboortemarkt en rondleidingen

Op zaterdag 7 februari zijn aanstaande ouders van harte welkom in het Diakonessenhuis in Utrecht. Van 10.00 tot 14.00 uur komen zij alles te weten over bevallen in het Diakonessenhuis. Zij kunnen een kijkje nemen in de kraamsuites van het Diakonessenhuis en het Geboortehuis Utrecht. De rondleidingen hiervoor zijn doorlopend en starten op een leuke en informatieve geboortemarkt. Hier geven verloskundigen, verpleegkundigen en kraamverzorgenden informatie over bevallen, borstvoeding en kraamzorg. Aanmelden voor de markt en de rondleiding is niet nodig.

Datum, tijd, locatie
Zaterdag 7 februari 2015
van 10.00 tot 14.00 uur
Diakonessenhuis locatie Utrecht, Bosboomstraat 1, 3582 KE Utrecht

 

29 maart – Gynaecoloog Marese Bulstra bij Slotstad Radio over bekkenbodemklachten

Op zaterdag 29 maart 2014 is Marese Bulstra, gynaecoloog in het Diakonessenhuis, te gast bij radio-omroep Slotstad RTV. Dit is de lokale radio-omroep in Zeist. Marese vertelt tussen 12.00 uur en 13.00 uur over bekkenbodemklachten, een veelvoorkomend probleem bij vrouwen van alle leeftijden. Het blijkt dat veel vrouwen onnodig blijven rondlopen met klachten zoals ongewild urineverlies. Maar er is vaak veel aan te doen. Patiënten kunnen in het Diakonessenhuis met deze klachten terecht op het bekkenbodemspreekuur. In het programma licht Marese toe wat bekkenbodemklachten zijn, hoe patiënten deze klachten kunnen herkennen en erkennen én hoe deze klachten te voorkomen en te behandelen zijn.

1 maart 2014: Geboortemarkt - Alles over bevallen

Op zaterdag 1 maart zijn aanstaande ouders van harte welkom in het Diakonessenhuis in Utrecht. Van 10.00 tot 14.00 uur komen zij alles te weten over bevallen in het Diakonessenhuis. De kraamsuites van het Diakonessenhuis en het Geboortehuis Utrecht openen die dag hun deuren. De rondleidingen zijn doorlopend en starten op een leuke en informatieve geboortemarkt. Hier kunnen bezoekers voor of na de rondleiding terecht voor informatie over bevallen, kraamzorg en borstvoeding en voor baby- en zwangerschapsproducten. Aanmelden voor de markt en de rondleiding is niet nodig.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding