Skip to main content

Begeleiding tijdens de zwangerschap

U komt bij ons terecht als u tijdens uw zwangerschap extra goed in de gaten moeten worden gehouden. Bijvoorbeeld door problemen tijdens een vorige zwangerschap of bevalling. Maar ook als er kans is op mogelijke complicaties doordat u een bepaalde ziekte heeft gehad. Als u die extra zorg niet nodig heeft, gaat u naar een verloskundige. Hiervoor gaat u naar een verloskundige praktijk.

De juiste zorg op de juiste plaats

Als er tijdens uw zwangerschap toch iets misgaat, nemen wij de zorg van uw verloskundige over. We werken hierbij nauw samen met uw verloskundige. Lees meer over de samenwerking tussen onze gynaecologen en verloskundigen.

Spreekuur bij de verloskundige praktijk

Soms vindt uw verloskundige het nodig om éénmalig met een gynaecoloog te overleggen. Dan kunt u een afspraak maken met de gynaecoloog die gekoppeld is aan uw praktijk. U hoeft voor deze afspraak niet naar het ziekenhuis. De gynaecoloog komt langs op de verloskundige praktijk.

Prenataal consult

Als tijdens uw zwangerschap blijkt dat uw baby na de bevalling misschien opgenomen moet worden op de couveuseafdeling, dan bespreken onze kinderartsen dit met u. We noemen dit een prenataal consult. Zo weet u precies wat u straks kunt verwachten. Tijdens deze afspraak kunnen u en uw partner uiteraard alle vragen stellen.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding