Skip to main content

Naar huis

Ondersteuning van u en uw familie tijdens uw hele behandeling en daarna

Zodra u bij ons binnenstapt, maakt u kennis met de verpleegkundig specialist. Dit is uw casemanager. Dat betekent dat deze verpleegkundige u altijd begeleidt. En alles voor u regelt. U ziet dus altijd een bekend gezicht waar u terecht kunt met al uw vragen en zorgen. Bel of mail uw verpleegkundig specialist en u krijgt binnen 24 uur antwoord.

Onze pijnspecialisten zijn er om uw pijn te verlichten En als u moeite heeft met eten staat onze diëtist voor u klaar. Daarnaast hebben we informatie over alle mogelijke hulp die u kunt krijgen als u kanker heeft. Van een receptenboek voor voeding tijdens chemokuren tot contact met andere patiënten. Maar ook over steun voor uw familie. U geeft aan waar u behoefte aan heeft.

Extra hulp op de dagbehandeling

Op het dagbehandelcentrum oncologie zijn verpleegkundigen getraind in het geven van voetmassages tijdens de chemotherapie. Ook bieden we hoofdkoeling om haarverlies tegen te gaan. En in de ‘look good, feel better’ workshops geven wij u tips voor uw uiterlijk. Want ook als u kanker heeft geldt dat u er goed uit kunt zien.

Extra Zorg voor ouderen

Wij zijn gespecialiseerd in de zorg voor ouderen. Daarvoor ontvingen wij het Senior Friendly keurmerk. Onze in oncologie gespecialiseerde geriater is altijd betrokken bij de behandeling van oudere patiënten met blaaskanker.

Begeleiding bij sterven

Wij hebben een vast palliatief team. Dat team ondersteunt u als u niet meer kunt genezen. De zorgverleners uit dit team kijken samen met u hoe we u in deze fase zo goed mogelijk kunnen helpen. We zorgen ervoor dat u zo min mogelijk pijn hebt. En thuis de hulp krijgt die u nodig heeft.

Ook kunnen wij u helpen als u kiest voor een plekje in een hospice. Of als u naar een verpleeghuis moet.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding