Skip to main content

Complete zorg bij hartfalen

Op de hartfalenpolikliniek komt u terecht als u klachten heeft die passen bij hartfalen en we deze ondanks medicijnen en leefregels niet onder controle krijgen. Wij gaan op de hartfalenpolikliniek op zoek naar een manier om uw klachten weg te nemen.

We onderzoeken u verder, schrijven u soms andere medicijnen voor en helpen u bij het volgen van de leefregels. U krijgt op de hartfalenpolikliniek een vaste contactpersoon. U ziet dus altijd hetzelfde gezicht.

Uw afspraken

U komt bij ons omdat uw cardioloog u doorverwijst. Uw eerste afspraak bestaat uit een gesprek van een uur met een verpleegkundige. U bespreekt uw klachten, krijgt informatie en kunt uw vragen stellen. U krijgt dan ook een dossier mee met informatie.

Daarna komt u regelmatig terug voor gesprekken, het bijstellen van uw medicatie en lichamelijk onderzoek. Neem bij ieder bezoek uw dossier mee en een overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Als u tussen uw afspraken vragen heeft of uw zorgen wilt delen, kunt u altijd bellen met uw vaste verpleegkundige.

Spreekuren

Het gecombineerd spreekuur (verpleegkundige / cardioloog) vindt op de volgende momenten plaats:

  • Utrecht: dinsdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur
  • Zeist: vrijdagochtend van 10:00 tot 12.30 uur

Het verpleegkundig spreekuur vindt op de volgende momenten plaats:

  • Utrecht: maandagochtend van 9.00 tot 12.30 uur
  • Zeist: maandagochtend van 9.00 tot 12.30 uur en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur

Contact

Als u uw afspraak wilt wijzigen of afzeggen, kunt u bellen met de polikliniek Hartfalen. Dit kan van dinsdag t/m donderdag op 088 250 9893.

U kunt van maandag tot en met vrijdag telefonisch contact opnemen met de hartfalenverpleegkundigen op 088 250 9393. Zij zijn telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 16.30 uur.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding