Skip to main content

Wie komt u tegen?

Al onze zorgverleners zijn BIG-geregistreerd. Dat betekent dat u uw zorgverlener makkelijk kunt opzoeken in het BIG-register. In dat register ziet u precies waar uw zorgverlener voor is opgeleid. Lees meer over de Wet BIG.

Cardioloog

Op de afdeling Cardiologie komt u verschillende specialisten tegen. Allereerst natuurlijk de cardioloog. Dat is een specialist op het gebied van hartproblemen.

Hartfunctielaborant

De meeste onderzoeken worden uitgevoerd door een hartfunctielaborant. De hartfunctielaborant assisteert de cardioloog ook bij uw behandeling.

Pacemakertechnicus

Als u een pacemaker of ICD krijgt, krijgt u te maken met de pacemakertechnicus. De pacemakertechnicus controleert of uw pacemaker of ICD goed werkt en stelt deze bij als dat nodig is.

Hartcatheterisatieassistenten

Als u een hartcatheterisatie moet ondergaan komt u de hartcatheterisatieassistenten tegen. Zij assisteren de cardioloog bij het onderzoek aan uw kransslagaders.

Hartfalenverpleegkundigen

Onze gespecialiseerde hartfalenverpleegkundigen ontvangen u op de hartfalenpoli. Zij geven u informatie, geven u tips over de leefregels die u moet volgen en stellen uw medicijnen bij als dat nodig is. Zij overleggen daarbij altijd met de cardioloog.

Verpleegkundigen

Op de verpleegafdeling cardiologie komt u verpleegkundigen tegen die u verzorgen tijdens uw opname.

Diëtisten en voedingsassistenten

Diëtisten helpen u bij het veranderen van uw eetpatroon. De voedingsassistenten brengen maaltijden en drinken rond op de verpleegafdeling.

Fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten helpen u bij uw revalidatie.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding