Skip to main content

Wond Expertisecentrum

U komt bij het Wond Expertisecentrum terecht als u een wond heeft die langer dan 2 of 3 weken bestaat en niet lijkt te genezen of als u bijvoorbeeld een wondinfectie heeft. U wordt naar ons doorverwezen door uw huisarts of medisch specialist.

Werkwijze

Als u voor het eerst bij het Wond Expertisecentrum komt, krijgt u een intakegesprek. Ook wordt uw wond onderzocht en wordt er een voorlopig wondverzorgingsplan met u afgesproken.

Als aanvullend onderzoek nodig is, wordt hiervoor apart een afspraak met u gemaakt.

Bij uw volgende bezoek wordt met u gekeken of het wondverzorgingsplan goed werkt en krijgt u de uitslagen van de onderzoeken. Vervolgens wordt een definitief behandelplan opgesteld.

Soms volgen hierna nog afspraken om te kijken of de behandeling effect heeft.

Medewerkers

Bij het Wond Expertisecentrum komt u een wondconsulent en een medisch specialist tegen. De wondconsulent verzorgt uw wond en geeft u instructies om de wond thuis te verzorgen. De medisch specialist is meestal een vaatchirurg en bespreekt het behandelplan met u.

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken bij het Wond Expertisecentrum door te bellen naar de polikliniek Chirurgie. Vermeld daarbij dat het om een afspraak voor het Wond Expertisecentrum gaat.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding