Skip to main content

Wie komt u tegen?

Al onze zorgverleners zijn BIG-geregistreerd. Dat betekent dat u uw zorgverlener makkelijk kunt opzoeken in het BIG-register. In dat register ziet u precies waar uw zorgverlener voor is opgeleid. Lees meer over de Wet BIG.

Chirurgen

Chirurgen behandelen verwondingen, tumoren en infecties door het uitvoeren van operaties. Algemene chirurgen hebben, los van het verrichten van algemene ingrepen, vaak een aandachtsgebied. Bijvoorbeeld vaatchirurgie of chirurgie bij kanker.

MDL-verpleegkundigen Chirurgie

MDL-verpleegkundigen Chirurgie zijn gespecialiseerde verpleegkundigen die voorlichting geven aan patiënten en naasten over een operatie aan de maag, darm of lever. Daarnaast bieden zij begeleiding in het verwerkingsproces. Zij zijn tevens aanspreekpunt voor vragen en problemen voor zowel voor, tijdens en na de operatie.

Stomaverpleegkundigen

Stomaverpleegkundigen zijn gespecialiseerde verpleegkundigen die voorlichting en begeleiding geven aan patiënten die een stoma hebben gekregen. Zij zijn ook aanspreekpunt voor patiënten die vragen hebben of problemen ervaren die met een stoma te maken hebben. Zowel tijdens het verblijf in het ziekenhuis als de eerste periode na ontslag.

Continentieverpleegkundigen

Continentieverpleegkundigen zijn gespecialiseerde verpleegkundigen waar u terecht kunt met incontinentieklachten (ongewild onlastingsverlies en urineverlies). Zij leren u omgaan met uw probleem en met de hulpmiddelen die hiervoor bestaan. De continentieverpleegkundige is ook uw vaste aanspreekpunt, bij wie u altijd terecht kunt als u vragen of problemen heeft.


 

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding