Skip to main content

Spreekuur voor ontlastingsproblemen

Wij hebben een speciaal spreekuur voor ontlastingsproblemen. Hier kunt u terecht voor onderzoek en behandeling van klachten zoals ongewild ontlastingsverlies (incontinentie voor ontlasting) en obstipatie (verstopping).

Wat houdt het spreekuur in?

De continentieverpleegkundige en de chirurg houden gezamenlijk het spreekuur. Bij de eerste afspraak neemt de continentieverpleegkundige een vragenlijst samen met u door en bespreekt met u de lijsten die u thuis heeft ingevuld. Aansluitend op dit gesprek met de verpleegkundige volgt meestal een lichamelijk onderzoek door de chirurg.

Aan het eind van het eerste bezoek bespreekt de continentieverpleegkundige de uitslag van de onderzoeken met u en overlegt met u over het vervolg.

Afspraak

Na verwijzing door uw huisarts of medisch specialist kunt u een afspraak maken via de polikliniek Chirurgie. Het spreekuur vindt zowel in het Diakonessenhuis Utrecht als Zeist plaats.

Contact

De polikliniek Chirurgie is te bereiken via telefoonnummer 088 250 5333.

De continentieverpleegkundige is uw vaste aanspreekpunt, bij wie u altijd terecht kunt als u vragen of problemen heeft. De verpleegkundige is bereikbaar via het e-mailadres: msanderse@diakhuis.nl of via telefoonnummer 088 250 6999.

 

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding