Skip to main content

Onze filosofie

Topzorg en uw welbevinden

Mensen met kanker de zorg en geborgenheid bieden die ze nodig hebben. Dat is wat ons dagelijks motiveert. U moet zich prettig, veilig en vertrouwd voelen. Daar zorgen wij voor door u snel te laten weten wat er met u aan de hand is. Door u de juiste behandeling te geven. Door te zorgen voor een goede sfeer en u de vrijheid te geven uw eigen keuzes te maken.

Welbevinden, comfort en keuzevrijheid waren dan ook de belangrijkste uitgangspunten bij de bouw en de inrichting van het dagbehandelcentrum.

Patiënten als belangrijkste inspiratiebron

Patiënten waren onze inspiratiebron bij de inrichting van het centrum. Voor hen doen we immers wat wij doen.

Details maken het verschil

Uw wensen staan centraal in het dagbehandelcentrum. Daarom moeten we kunnen inspelen op waar u op dat moment behoefte aan heeft. Juist details zijn hierbij belangrijk. Daarom staan er verschillende stoelen in het centrum. Door de indeling van de afdeling kunt u kiezen voor een plek waar u alle rust en privacy heeft, of juist een plek waar u met medepatiënten in contact kunt komen.

Verder hebben we er veel aan gedaan een huiselijk uitstraling te creëren. Met een sfeervolle open haard en indirect licht. De medische apparatuur staat zoveel mogelijk uit het zicht.

Een behandeling bij kanker kan grote invloed hebben op uw smaak. Daarom besteden we ook veel aandacht aan eten. We hebben een eigen keuken, waar we op verschillende momenten op de dag kleine gerechten klaar kunnen maken. U eet dus wat u wilt op het moment dat u er behoefte aan heeft.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding