Skip to main content

Wie komt u tegen?

De specialisten op de afdeling Gynaecologie noemen we gynaecologen of vrouwenartsen. Hen komt u tegen als u een afspraak maakt op onze polikliniek of op een van onze themapoliklinieken. Zij voeren ook operaties uit. Als onze specialisten u opereren, zoeken zij u na de operatie op de verpleegafdeling op om te kijken of alles goed met u is.

De gynaecologen worden ondersteund door arts-assistenten, coassistenten en gespecialiseerde verpleegkundigen met extra bevoegdheden.

Arts-assistenten zijn mensen die afgestudeerd zijn als arts, maar die zich nog moeten specialiseren. Zij werken onder supervisie van een gynaecoloog.

Een coassistent is in opleiding tot arts en is bezig met het laatste deel van de opleiding. U komt hen tegen op de polikliniek, de verpleegafdelingen en in de verloskamers. Als u liever niet wilt dat er coassistenten aanwezig zijn dan kunt u dit aangeven bij uw gynaecoloog.

Met seksuologische problemen komt u terecht bij onze seksuoloog. De seksuoloog is een therapeut die gespecialiseerd is in alles wat met seksualiteit te maken heeft.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding