Skip to main content

Keurmerken gynaecologie

Wij werken hard om u de beste zorg te bieden. Daarom zijn wij erg trots op de onderscheidingen die we voor onze zorg mochten ontvangen.

Hoogste smiley-notering

Onze kraamafdeling is bekroond met drie Bronzen Smileys. Dat is de hoogste smiley-notering die mogelijk is. 
Onze kinderafdeling en kinderdagbehandeling hebben een Gouden Smiley gekregen. Dat is de hoogste onderscheiding van de Stichting Kind en Ziekenhuis. Dit keurmerk krijg je als ziekenhuis alleen als je heel kindvriendelijk bent. En als je volgens de Stichting Kind en Ziekenhuis excellente zorg aan kinderen én ouders biedt. Wij zijn een van de negen ziekenhuizen in Nederland met een Gouden Smiley afdeling.

Borstvoedingscertificaat

De Stichting Zorg voor Borstvoeding heeft ons beloond met het Internationaal Borstvoedingscertificaat. Dit betekent dat wij voldoen aan de tien vuistregels voor borstvoeding. We kregen dit certificaat van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Unicef, die de vuistregels hebben opgesteld.

De Pluim van Freya

Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van vruchtbaarheidsproblemen. Hiervoor ontvingen wij de Pluim van Freya. Freya is de vereniging voor mensen met fertiliteitsproblemen, of vruchtbaarheidsproblemen.

Een ziekenhuis ontvangt een Pluim als het voldoet aan de kwaliteitscriteria die Freya heeft opgesteld.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding