Skip to main content

Kinderdagbehandeling

Uw kind komt op de kinderdagbehandeling terecht als het een dag wordt opgenomen. Voor een operatie of onderzoek. Wij hebben drie zalen met drie bedden. Daar liggen kinderen van 0 t/m 17 jaar. Eén van de zalen is ingericht voor tieners. Maar die gebruiken we ook voor kleinere kinderen als het druk is.

Op de zalen is speelgoed voor alle leeftijden aanwezig. Voor peuters en kleuters is er bovendien een eigen speelhoekje. Die afleiding op de zaal is nodig want uw kind moet tijdens de opname op de kinderdagbehandeling blijven.

Ouders de hele dag welkom

Als uw kind geopereerd wordt mag u aanwezig zijn bij de inleiding van de narcose. En bij het wakker worden op de recovery. Als u niet de hele tijd aanwezig kunt zijn, laat dan een contactadres achter.

Voorlichting

Voor de opname nodigen we u uit voor de voorlichtingsbijeenkomst. Daar vertellen we en uw kind wat u kunt verwachten. En uw kind en u kunnen daar uw vragen stellen. Daarnaast krijgt u een informatieboekje mee.

Ziek of koorts

Laat het ons weten als uw kind vóór de operatie ziek wordt, koorts heeft of in contact is geweest met besmettelijke kinderziekten. Soms moet de operatie dan uitgesteld worden.

Stel inentingen liever uit tot na de opname.

De ervaringen van uw kind in ons ziekenhuis

Wij horen graag de ervaringen van uw kind. Stichting Kind & Ziekenhuis heeft voor jonge patiënten de Ervaringsmonitor ontwikkeld. Dat is een kindvriendelijke vragenlijst waar zij anoniem hun ervaringen over ons ziekenhuis kwijt kunnen.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding