Skip to main content

Uitrijkaarten tegen gereduceerd tarief

Als u regelmatig bij ons moet zijn, kunt u goedkopere uitrijkaarten kopen. Deze bestelt u via onderstaand formulier per setje van vijf voor 30,00 euro: dat is 6,00 euro per kaartje. Bent u patiënt? Houd dan uw patiëntenpas bij de hand voor uw patiëntnummer.

Als u vandaag voor 16.00 uur bestelt, kunt u uw setje morgen vanaf 9.00 uur afhalen bij het bezoekersrestaurant Brasserie 1844 in de centrale hal.

loader

Uw gegevens worden verzonden.

 

Voorwaarden Diakonessenhuis

Het Diakonessenhuis neemt geen verantwoordelijkheid voor het kwijtraken van een kaart. Ook wordt er geen teruggave verleend bij overgebleven kaarten. Deze kaarten zijn uitsluitend te gebruiken door de afnemer en zijn niet overdraagbaar. Indien oneigenlijk gebruik van deze regeling of het parkeerterrein in het algemeen wordt geconstateerd kan dit leiden tot uitsluiting van de regeling. Indien de kaarten niet op de aangegeven datum worden afgehaald komt de bestelling te vervallen en moet u opnieuw een aanvraag indienen via het bestelformulier. Het ziekenhuis behoudt het recht om wijzigingen in deze regeling aan te brengen. Voor vragen of opmerkingen kunt u tussen 8.00 en 16.00 uur contact opnemen met de afdeling Facilitair Service Bureau van het Diakonessenhuis op nummer 088-250 6888 of email fsb@diakhuis.nl. Wilt u liever telefonisch bestellen dan kunt u contact opnemen met het Facilitair Service Bureau op het vermelde telefoonnummer.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding