Skip to main content

De dag van uw opname

Op de dag van uw opname meldt u zich bij de receptie van het ziekenhuis. De mensen achter de receptie wijzen u waar u naar toe moet. Als u dat prettig vindt loopt er een vrijwilliger met u mee. 

Wij hebben een- tot vijfpersoonskamers. Bij het toewijzen van uw kamer houden wij zoveel mogelijk rekening met uw aandoening. En uw persoonlijke omstandigheden en wensen.

Wij werken vanuit het principe van gemengd verplegen. Dit betekent dat mannen en vrouwen samen op een kamer liggen. Op deze manier kunnen wij de bedden efficiënt benutten en wachtlijsten verkorten. Wilt u niet op een gemengde zaal liggen? Laat het ons gerust weten tijdens het intakegesprek.

Polsbandje

Op de verpleegafdeling krijgt u een polsbandje om. Met daarop uw naam, geboortedatum en de afdeling waar u bent opgenomen. Zo weet iedereen in het ziekenhuis altijd wie u bent. Het is belangrijk dat u dit polsbandje tijdens uw hele verblijf draagt.

U blijft op de verpleegafdeling tot u geopereerd wordt. Ook na uw operatie komt u hier terug. Onze zorgverleners zorgen zo goed mogelijk voor u. Als u iets mist mag u dat gerust aangeven. Ook als u behoefte hebt aan een luisterend oor.

Contact met uw familie

Tijdens uw opname laten we uw familieleden of vrienden weten hoe het met u gaat. Om uw privacy te garanderen, geven wij niet aan iedereen informatie. Bij het intakegesprek vragen wij naar uw contactpersonen. Alleen aan hen geven wij informatie geven over uw gezondheidstoestand.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding