Skip to main content

Voor de pers

Hier vindt u een overzicht van de persberichten die door het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist en Doorn zijn verstuurd. Wilt u meer informatie, een interview afnemen, beeldmateriaal ontvangen of zelf opnamen maken? Neem dan gerust contact op met de afdeling Communicatie.

Contact

De afdeling Communicatie is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 088  250 9705. Buiten kantooruren kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van het Diakonessenhuis 088  250 5000.

Fotograferen en filmen

Wilt u fotograferen of filmen? De afdeling Communicatie helpt u graag met uw verzoek. Aan het maken van opnamen in het ziekenhuis zijn speciale voorwaarden verbonden. Dit om de privacy van onze patiënten en medewerkers te waarborgen. Daarom is er vooraf toestemming nodig om opnamen te maken in al onze gebouwen en op ons terrein. Onder opnamen wordt verstaan alle vormen van geluid- en/of beeldregistratie.

Persberichten ontvangen

Wilt u onze persberichten automatisch ontvangen? Meld u dan aan voor onze persberichten verzendlijst en stuur een e-mail naar nieuws@diakhuis.nl onder vermelding van 'aanmelding perslijst Diakonessenhuis'.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding