Skip to main content

Op het spreekuur

Huidkanker

Als u een verdacht plekje heeft op uw huid of een moedervlek die verandert dan kunt u terecht op het spreekuur. Meestal komt u hiervoor op de polikliniek van de dermatologie, waar de dermatologen de plekken onderzoeken waar u zich zorgen over maakt. Als dat nodig is, komt u terug voor behandeling. Soms wordt u hiervoor verwezen naar de plastisch chirurg, chirurg, of KNO-arts.

Hoe werken wij?

U heeft eerst een intakegesprek met een dermatoloog. Na het gesprek kijkt de dermatoloog naar het plekje waar u zich zorgen over maakt. Als dat nodig is doen we meer onderzoek en gaan we op zoek naar een behandeling die bij uw situatie past. Dit doen wij meestal zelf. Soms verwijzen wij voor de behandeling naar een andere specialist, zoals de plastisch chirurg, de chirurg, of de KNO arts.

Voor we u behandelen vertellen wij precies wat we gaan doen. Ook geven we u alle ruimte om uw vragen te stellen en uw zorgen met ons te delen.

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken rechtstreeks via de polikliniek: 088 250 6433. U heeft altijd een verwijzing nodig van uw huisarts of een andere specialist

Afspraak voorbereiden

U heeft een afspraak op onze polikliniek. Lees bij  'Zie ook' aan de rechterkant hoe u uw bezoek zo veilig en goed mogelijk kunt voorbereiden.

Wat neemt u mee?

  • Uw identiteitsbewijs
  • De verwijsbrief van uw huisarts
  • Een overzicht van de medicijnen die u gebruikt

Bent u opgenomen geweest in het buitenland of woont u op een veehouderij?

Dan zijn wij alert op de bacterie MRSA. MRSA komt vooral voor in omgevingen waar veel antibiotica wordt gebruikt. Laat het ons weten als u drager kunt zijn van MRSA. Dan kunnen wij maatregelen nemen en problemen voorkomen. Wij stellen u altijd een aantal vragen over MRSA.

Meer informatie vindt u op de pagina over MRSA.

Uitgebreide informatie over uw behandeling

Als we u moeten behandelen, vertellen we u uitgebreid wat de mogelijkheden zijn. Samen met u gaan we op zoek naar een behandelplan dat bij u past.

Neem iemand mee

Het is prettig om samen met uw partner of met iemand anders naar het ziekenhuis te komen. Samen hoort en onthoudt u meer. Ook stelt u misschien net nog even de vragen die u anders zou vergeten.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding