Skip to main content

Wie komt u tegen?

Wij werken met een vast en ervaren team, dat al jaren op elkaar is ingespeeld. We leveren specialistische zorg volgens de nieuwste inzichten. In nauw overleg met u en uw familie stellen we een passend behandelplan voor u op.

Wij zorgen ervoor dat u steeds dezelfde gezichten ziet. Er is immers al zo veel onzeker in uw leven op dit moment. U krijgt daarom een vast aanspreekpunt in het behandelteam.

Wie komt u tegen?

Ons team bestaat uit:

• 6 longartsen van wie 2 met aandachtsgebied longoncologie
• 1 verpleegkundig specialist oncologie en meerdere oncologieverpleegkundigen op de longafdeling
• 3 longchirurgen

Verder kunt u nog radiologen, nucleair geneeskundigen en pathologen tegenkomen.

De radiotherapeuten van het UMCU nemen actief deel aan de wekelijkse patiëntbesprekingen.

Wat kunt u van ons verwachten?

U kunt dag en nacht bij ons terecht met vragen en eventuele complicaties van de behandeling. Ook op de Spoedeisende hulp en de Intensive Care staan we voor u klaar.

Uw behandeling krijgt u op de longafdeling. Hier krijgt u alle zorg die u nodig heeft. Uw familie of naasten zijn van harte welkom tijdens deze behandeling. Maar ook onze zorgverleners hebben tijd om met u te praten.

Als u bestraling nodig heeft, kunt u direct terecht in het UMCU. De radiotherapeuten die u die bestraling geven, overleggen wekelijks met ons.

Speciaal voor ouderen

Wij zijn gespecialiseerd in de zorg voor ouderen. Daarvoor ontvingen wij het Senior Friendly keurmerk. Onze in oncologie gespecialiseerde geriater is zo nodig betrokken bij de behandeling van oudere patiënten met longkanker.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding