Skip to main content

Hoe gebruik ik mijnDiak?

Via mijnDiak heeft u nu online toegang tot een deel van uw medische gegevens. Ook kunt u zelf afspraken maken/wijzigen. Wij hopen dat mijnDiak u helpt uw bezoek aan het ziekenhuis en gesprekken met uw zorgverleners goed voor te bereiden. 

U heeft nu inzage in een deel van uw medisch dossier. Het Diakonessenhuis zal mijnDiak blijven doorontwikkelen. We verwachten dat er in de loop van 2018 nieuwe functies bij komen en mijnDiak beter bruikbaar wordt voor mobiele toepassingen als een tablet of smartphone.

Wilt u uw gehele medisch dossier inzien? Dan kunt u een kopie opvragen van uw medisch dossier

Via mijnDiak kunt u onder meer uitslagen inzien van onderzoeken. Wij vinden het belangrijk u hierover kort iets toe te lichten. Zo zorgen we samen met u voor een zo goed mogelijk gebruik ervan. 

Contact over uitslagen

Voor het stellen van een diagnose, vraagt uw arts soms meerdere onderzoeken aan. De duur van de uitslagen  kan per onderzoek verschillen. De arts wacht vaak eerst alle uitslagen af en bespreekt deze soms ook nog met collega’s voordat hij/zij er met u contact over heeft.  Er kan dus enige  tijd zitten tussen de online zichtbaarheid van een uitslag en het moment dat u er contact met uw arts over heeft. Als de uitslag echter zeer urgent is, zal de arts u eerder benaderen.

Als u een vraag heeft over de uitslag kunt u deze bij de volgende afspraak stellen aan uw behandelend arts. Maakt u zich toch erge zorgen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling waar u onder behandeling bent. 

Kijk ook bij de veelgestelde vragen waar u terecht kunt als u een medische vraag heeft.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding