Skip to main content

Waarvoor kan ik terecht op mijnDiak?

Als patiënt van het Diakonessenhuis heeft u toegang tot mijnDiak. U kunt hier online afspraken maken/wijzigen en een deel van uw medische gegevens inzien.

Afspraken

Hier ziet u al uw afspraken die u heeft (gehad) met het Diakonessenhuis. Ook kunt u hier een afspraak verzetten, of eventueel afzeggen. Wanneer u een afspraak afzegt, doe dit dan zo ruim mogelijk van tevoren Dan kan het ziekenhuis mogelijk nog een andere patiënt op uw plek inplannen. U kunt dan zelf een nieuwe afspraak maken via mijnDiak. 

Afspraken maken

Heeft u een nieuwe afspraak of controleafspraak? Dan kunt u deze bij veel poliklinieken van het Diakonessenhuis zelf online maken. Om de afspraak in te kunnen plannen zal u enkele vragen moeten beantwoorden. Bij sommige poliklinieken is het nog niet mogelijk een online afspraak te maken. Zit uw polikliniek er niet tussen? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken.

Opnameoverzicht

Hier vindt u een overzicht van opnames die u heeft staan of heeft gehad.

Vragenlijsten

Voor sommige behandelingen is het voor het Diakonessenhuis van belang om u enkele vragen te stellen. Hier ziet u vragenlijsten staan die voor uw behandeling van toepassing zijn. Ziet u niks dan zijn er geen vragenlijsten nodig of zijn ze nog niet digitaal beschikbaar. Ziet u een vragenlijst, klik dan op ’Invullen’ om te starten.

Correspondentie

Hier ziet u een overzicht van een deel van de correspondentie die vanuit het Diakonessenhuis is gevoerd. U vindt hier bijvoorbeeld brieven aan uw (huis)arts of bepaalde verslagen. U ziet het specialisme waarvan de brief afkomstig is en bij categorie is het soort document vermeld.

Uitslagen

Zodra uitslagen van onderzoeken in uw medisch dossier zijn vastgelegd, kunt u ze via mijnDiak inzien. Uw behandelaar neemt deze bij de volgende afspraak met u door. U bepaalt zelf of u uitslagen vooraf wilt bekijken. Het kan zijn dat er enige tijd overheen gaat voordat u hierover contact heeft met uw arts. De arts wacht vaak eerst alle uitslagen af en bespreekt deze soms ook nog met collega’s voordat hij/zij er met u contact over heeft.  Er kan dus enige tijd zitten tussen de online zichtbaarheid van een uitslag en het moment dat u contact met uw arts hierover heeft. Als de uitslag echter zeer urgent is, zal de arts u eerder benaderen.

Persoonsgegevens

Dit zijn uw persoonlijke gegevens (zoals uw naam, woonplaats, adres, huisarts, zorgverzekeraar) zoals die bekend zijn in het ziekenhuis. De onderdelen waar 'wijzigen' bij staat kunt u zelf aanpassen. Ziet u bij andere onderdelen iets staan wat niet klopt? Dan kunt u dat aan ons doorgeven via de balie van de afdeling waar u onder behandeling bent. Dit kunt u gelijktijdig doen met de volgende afspraak die u heeft met uw behandelend arts.

Vragen

Heeft u nog ergens vragen over? Kijk dan ook bij Veelgestelde vragen hoe we u hierbij kunnen helpen.

 

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding