Skip to main content

Op het spreekuur

Als u een afspraak heeft bij de neuroloog meldt u zich bij de balie van de polikliniek. U kunt terecht in Utrecht, Zeist en Doorn. Na de controle van uw gegevens neemt u plaats in de wachtruimte. De neuroloog met wie u een afspraak heeft, haalt u op in de wachtruimte. Het is ook mogelijk dat u eerst een gesprek heeft met een coassistant. In dat geval krijgt u dit van tevoren, bij het maken van de afspraak, al te horen.

De neuroloog verricht meestal een lichamelijk onderzoek om de juiste diagnose te kunnen stellen. Hij bespreekt de resultaten daarvan meteen met u.

Het is ook mogelijk dat u een afspraak heeft voor een onderzoek van de polikliniek Klinische Neurofysiologie (KNF). In dat geval wordt u in de wachtruimte opgehaald door een KNF-laborant, die u meeneemt naar de onderzoeksruimte.

Afhankelijk van het soort afspraak dat u heeft, heeft u na het onderzoek nog een gesprek met de arts voor de uitslag, of gaat u naar huis. In het laatste geval heeft u nog een vervolgafspraak om de uitslag en eventuele vervolgstappen te bespreken.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding