Skip to main content

Naar huis

Vanaf het moment dat bij u nierkanker is vastgesteld, maakt u kennis met de oncologie verpleegkundige. De oncologieverpleegkundige werkt nauw samen met uw uroloog. Samen begeleiden zij u en uw familie. U kunt altijd met al uw vragen terecht bij de oncologie verpleegkundige. Ook als u thuis bent. Bel of mail uw oncologieverpleegkundige en u ontvangt antwoord binnen 24 uur.

Extra hulp

Als u wilt kunt u terecht bij onze psychologen en maatschappelijk werkers.

En als u moeite heeft met eten staat onze diëtist voor u klaar. Daarnaast hebben we informatie over alle mogelijke hulp die u kunt krijgen als u kanker heeft. Van een receptenboek voor voeding tijdens chemokuren tot contact met andere patiënten. Maar ook over steun voor uw familie. U geeft aan waar u behoefte aan heeft.

Onze pijnspecialisten zijn er om uw pijn te verlichten

Speciaal voor ouderen

Wij zijn gespecialiseerd in de zorg voor ouderen. Daarvoor ontvingen wij het Senior Friendly keurmerk. Onze in oncologie gespecialiseerde geriater is structureel betrokken bij de behandeling van oudere patiënten met nierkanker..

Begeleiding bij sterven

Wij hebben een vast palliatief team. Dat team ondersteunt u als u niet meer kunt genezen. De zorgverleners uit dit team kijken samen met u hoe we u in deze fase zo goed mogelijk kunnen helpen. We zorgen ervoor dat u zo min mogelijk pijn hebt en dat u thuis de hulp krijgt die u nodig heeft.

Ook kunnen wij u helpen als u kiest voor een plekje in een hospice. Of als u naar een verpleeghuis moet.

 

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding