Skip to main content

Herinrichting voorterrein Utrecht

Het voorterrein van het ziekenhuis is anders ingericht. We hebben de routes voor auto’s en fietsers verlegd en we hebben een kiss & ride ingericht. Hier kunt u kort stilstaan met de auto om passagiers te laten uit- of instappen. Auto’s kunnen vervolgens geparkeerd worden op P2 en P3. Nabij de hoofdingang zijn ook mindervalide parkeerplaatsen en taxistandplaatsen ingericht. Lees hier meer over parkeren.Aanpassingen voorterrein 


Beplanting
We zijn gestart met de beplanting op het voorterrein. We planten bomen, hagen, heesters, vaste planten, grassen en bollen (deze bloeien in 2018). Afhankelijk van het beste plantingsseizoen wordt een deel nu geplant en een deel in het najaar (oktober-november). 
 
Nieuwe route
In verband met de nieuwe beplanting en de bouw van het Gezondheidshuis is er een nieuwe route. Wanneer u het terrein van het Diakonessenhuis oprijdt vanaf de Bosboomstraat rijdt u een extra lusje langs ons gebouw, om vervolgens de weg te vervolgen richting het parkeerterrein en de parkeergarage. Deze route is gedurende de bouwperiode duidelijk aangegeven. Bij oplevering van het Gezondheidshuis blijft deze route gehandhaafd. Voor uw veiligheid en die van de overige automobilisten, voetgangers en fietsers is de omlegging gemarkeerd door betonblokken.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding