Skip to main content

24 april: Bijeenkomst over medicatie bij een chronische longziekte

16 april 2018

Speciaal voor longpatiënten organiseren het Diakonessenhuis en het Longfonds op dinsdag 24 april 2018 een Longpunt. Longpunt is een ontmoetingsplaats voor mensen met een chronische longziekte zoals astma en COPD. Tijdens de bijeenkomst van 24 april staat longmedicatie centraal.

 

Karianne Hoek, longverpleegkundige van het Diakonessenhuis, verzorgt een presentatie over het onderwerp. Welke groepen longmedicatie zijn er? En welk effect mag je verwachten van de inhalatiemedicatie? Welke medicatie kan je gebruiken op het moment dat je meer klachten hebt? Daarnaast zullen we in de bijeenkomst ook stilstaan bij mogelijke bijwerkingen en de inhalatietechniek van de meest voorkomende inhalatiemedicamenten.

Datum, tijd, locatie

Dinsdag 24 april 2018
van 14.00 tot 16.00 uur
Diakonessenhuis Utrecht, Bosboomstraat 1

Interesse?

Deelnemers hoeven geen patiënt van het Diakonessenhuis en/of lid van het Longfonds te zijn, aanmelden is niet nodig en deelname (inclusief parkeren) is gratis. Ook partners, mantelzorgers en zorgverleners zijn van harte welkom. Het Diakonessenhuis en het Longfonds vinden het belangrijk om patiënten zo goed mogelijk te begeleiden tijdens hun ziekte en organiseren daarom deze bijeenkomsten. Zie voor meer informatie www.diakonessenhuis.nl/agenda en de agenda op www.utrechtgooienvecht.longfonds.nl.

Longpunt 6x per jaar

Het Diakonessenhuis en het Longfonds organiseren in 2018 zes keer een Longpunt in het Diakonessenhuis locatie Utrecht. De data vindt u op www.diakonessenhuis.nl/agenda

Terug naar overzicht

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding