Skip to main content

Fysiotherapie Utrecht Oost nieuwste huurder Gezondheidshuis Diakonessenhuis

Medewerkers, bestuur van Diakonessenhuis en Fysiotherapie Utrecht Oost zitten samen aan tafel
11 december 2017

Het in aanbouw zijnde Gezondheidshuis van het Diakonessenhuis in Utrecht biedt plaats aan diverse eerstelijnszorgpartners. Fysiotherapie Utrecht Oost is de nieuwste huurder die straks zijn intrek neemt in het Gezondheidshuis. Op maandag 11 december 2017 zijn op de bouwplaats de handtekeningen gezet. De oplevering van het nieuwe Gezondheidshuis is medio 2018.


Martijn Wiesenekker, lid Raad van Bestuur Diakonessenhuis: “We zijn blij met Fysiotherapie Utrecht Oost als zorgpartner en huurder van ons in aanbouw zijnde Gezondheidshuis. We werken al jaren intensief en naar volle tevredenheid samen. Dat ze straks gevestigd zijn in het nieuwe Gezondheidshuis, maakt dat de eerstelijnszorg letterlijk nog dichterbij is. Fijn voor ons als ziekenhuis, maar vooral prettig voor onze patiënten. Als zij na een bezoek aan het Gezondheidshuis naar het ziekenhuis moeten, dan zijn ze er eigenlijk al. En vice versa.”


Igor Tak, fysiotherapeut Fysiotherapie Utrecht Oost: “Met onze vestiging letterlijk in de voortuin van onze partner Diakonessenhuis is “de tweede lijn” nu nog dichterbij. Zo kunnen wij de uitdagingen waar we met elkaar in de zorg voor staan nog beter aan; in de eerste lijn waar het kan, naar de tweede lijn waar het moet. Een mooie stap in onze intensieve samenwerking die al meer dan 10 jaar bestaat.”

Over het Gezondheidshuis

Het nieuwe Gezondheidshuis sluit aan bij de visie van het Diakonessenhuis om samen met de zorgpartners uit de eerste lijn actief samen te werken aan de gezondheid van de inwoners van de regio Utrecht. Met de komst van het Gezondheidshuis is het ziekenhuis nu ook letterlijk heel dichtbij de zorgpartners en hun patiënten. Het nieuwe Gezondheidshuis wordt gebouwd op parkeerplaats P1 van het Diakonessenhuis Utrecht en biedt plaats aan diverse eerstelijnszorgpartners, waaronder Dianet, Huisartsenpraktijk Bosboomstraat, Verloskundigenpraktijk Westerkade en Alphega apotheek van Keule.
Meer informatie: www.diakonessenhuis.nl/gezondheidshuis

Terug naar overzicht

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding