Skip to main content

Allergoloog Diakonessenhuis in programma Buitendienst

Allergoloog Marieke Staderman wordt opgenomen op de camara voor programma De Buitendienst
6 juni 2017

Hatsjieeee! Niezen, veel snot en betraande ogen. Als je hooikoorts hebt is het voorjaar niet echt een pretje. Al die pollen in de lucht maken je hartstikke verkouden. Maar hoe komt het toch dat mensen daar zo’n last van hebben? Waarom de een wel en de ander niet? En wat kun je tegen de hooikoorts doen? De Buitendienst van ZappTV gaat op onderzoek uit en treft kinderarts-allergoloog Marike Stadermann.

Marike Stadermann wordt door presentatoren Kiefer en Yannick ondervraagd. Kunnen ze elkaar nu nooit meer een bosje bloemen cadeau doen? En kun je ook van hooikoorts afkomen? Marike legt het heel geduldig uit. Er kwamen paintballgeweren, een opblaasglijbaan en emmers met snot aan te pas om deze aflevering te filmen.

Uitzending 

De uitzending is op vrijdag 9 juni om 17.40 uur op NPO 3.
Online terugzien kan ook: via Zapp - De Buitendienst.

Meer informatie

De allergologen van het Diakonessenhuis zijn gespecialiseerd in allergie bij kinderen en werken hierbij nauw samen met de kinderartsen. Zij onderzoeken en behandelen allergieën of overgevoeligheid voor bijvoorbeeld pollen, voedsel of medicijnen. Samen met u wordt nagegaan wat u zelf kunt doen om uw allergische klachten onder controle te krijgen.

Terug naar overzicht

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding