Skip to main content

Vasculaire polikliniek opnieuw ISO gecertificeerd

1 juni 2017

De vasculaire polikliniek van het Diakonessenhuis heeft voor de vierde keer het ISO-kwaliteitskeurmerk gekregen. Het kwaliteitskeurmerk is een bevestiging voor de goede zorg waar de medewerkers van de polikliniek dagelijks aan werken, samen met andere afdelingen.

De polikliniek houdt een hoge kwaliteit door patiënten en verwijzers regelmatig naar hun ervaringen te vragen en de eigen werkprocessen jaarlijks kritisch onder de loep te nemen.

Over de vasculaire polikliniek

De vasculaire polikliniek is er voor patiënten met vaatproblemen of risico daarop. De medewerkers van de polikliniek zetten zich dagelijks in voor de beste zorg en een zo veilig en prettig mogelijk bezoek aan de polikliniek. Patiënten zijn onze belangrijkste raadgevers. We inventariseren ervaringen en nemen aan de hand daarvan actie om de zorg te optimaliseren.

Al vanaf 2008 wordt de vasculaire polikliniek jaarlijks bekroond met het ISO 9001 certificaat, een internationaal kwaliteitskeurmerk; hiermee was de vasculaire polikliniek van het Diakonessenhuis ook de eerste die dit keurmerk behaalde. Voor onze patiënten betekent dit dat zij verzekerd zijn van de best mogelijke zorg op dit gebied.

 

Terug naar overzicht

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding