Skip to main content

Diakonessenhuis beste ziekenhuis regio Utrecht in AD Top 100

3 november 2017

Ons ziekenhuis staat dit jaar op de 17de plaats in de AD Top-100. Volgens het AD zijn we dit jaar zelfs het beste ziekenhuis in de regio Utrecht. We zijn heel blij met dit resultaat, voor ons is dat een kroon op een jaar hard werken. En we feliciteren natuurlijk de nummer 1 in Nederland dit jaar: het Rivas Beatrix ziekenhuis in Gorinchem.

We zijn nu bijna 175 jaar voor veel families hét ziekenhuis van Utrecht. We leveren  goede medische zorg met nét die extra persoonlijke aandacht, en dat waarderen onze patiënten.

De afgelopen jaren hebben we het multidisciplinair samenwerken tussen artsen versterkt. Ook stemmen we beter af met huisartsen en andere zorgaanbieders in de regio, zoals de verloskundigen, Saltro, Dianet, De Hoogstraat revalidatie en het UMCU.  En we luisteren goed naar de feedback van onze patiënten en van onze professionals op de werkvloer. We zien dat die aanpak goed werkt. En zijn natuurlijk heel blij dat die zich ook vertaald naar deze stijging in de AD-top 100. Met dank aan al onze mensen die hier keihard voor hebben gewerkt!
 
We blijven natuurlijk bezig met een nog beter ziekenhuis te worden voor de stad en regio Utrecht. De scores uit de AD-analyse helpen ons daar zeker ook bij.   

Terug naar overzicht

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding