Skip to main content

Informatieavond AD(H)D in Diakonessenhuis

8 november 2017

Voor iedereen die vragen heeft over ADHD of ADD organiseren het Diakonessenhuis, kinderpsychologiepraktijk Psynova en oudervereniging Balans op maandag 13 november een informatieavond. Tussen 19.30 uur en 21.30 uur vertellen verschillende specialisten, waaronder kinderartsen gespecialiseerd in AD(H)D van het Diakonessenhuis over hun ervaringen.

Tijdens de avond komen de volgende onderwerpen aan bod: Wat is AD(H)D? Welke uitdagingen vormt AD(H)D voor het gezin? Is er verschil tussen jongens en meiden? Is AD(H)D  een modeverschijnsel? En wat zijn de behandelmogelijkheden?

In Nederland kampt 5 tot 6 procent van de kinderen met AD(H)D. Voor veel ouders en andere verzorgers levert de omgang met deze kinderen pittige uitdagingen op. Er is nog geen behandeling die AD(H)D kan genezen. Wel kunnen symptomen worden behandeld met psycho-educatie en eventueel met medicatie. Wat de voor en nadelen zijn van de verschillende behandelmethoden komt tijdens de informatieavond uitgebreid aan bod.

Belangstellenden zijn van harte welkom op de voorlichtingsavond. Zij hoeven geen patiënt van het Diakonessenhuis te zijn. Aanmelden voor de avond kan via balansutrecht@gmail.com 

 

Terug naar overzicht

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding