Skip to main content

Informatiemarkt voor ouderen goed bezocht

10 oktober 2017

Het was gezellig druk onze informatiemarkt voor ouderen op vrijdag 6 oktober, de Nationale Ouderendag. Patiënten, bezoekers en andere belangstellenden lieten hun spierkracht meten, deden een geheugentest en leerden alles over gezond ouder worden. De jongere bezoekers konden met een speciaal pak ervaren hoe het is om oud te zijn.

Ook organisaties uit de wijk, zoals het wijkinformatiepunt, steunpunt mantelzorg en Zinin, presenteerden hun activiteiten.

Zorg voor ouderen in het Diakonessenhuis 

In het Diakonessenhuis zijn we gespecialiseerd in zorg voor ouderen. Op onze verpleegafdeling Ouderengeneeskunde bieden we al tien jaar zorg aan kwetsbare ouderen. De afgelopen jaren is de zorg voor ouderen uitgebreid met een dagkliniek voor onderzoek van ouderdomsproblemen, een speciale afdeling voor ouderen met een gebroken heup en inzet van geriatrische expertise op alle afdelingen van het ziekenhuis. Maar liever hebben we dat ouderen niet in het ziekenhuis belanden. Daarom besteedden we tijdens de informatiemarkt op 6 oktober vooral aandacht aan hoe je gezond oud kunt worden en zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven.

Terug naar overzicht

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding