Skip to main content

Stem op het Diak voor de NIAZ Jaarprijs 2017

Het Diakonessenhuis doet mee aan de NIAZ Jaarprijs 2017
1 september 2017

Het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ) organiseert dit jaar de NIAZ Jaarprijs 2017. De winnaar ontvangt de NIAZ Jaarprijs 2017 én een cheque van 10.000 euro! Deze prijs gaat naar het beste goede voorbeeld dat een bijdrage levert aan betere kwaliteit van zorg. Het Diakonessenhuis doet ook mee met onze aanpak ‘veilig werken met medische technologie’. Stemt u ook op het Diakonessenhuis?

Over onze inzending

Ziekenhuizen moeten voldoen aan het Convenant Medische Technologie. In het kort: zorg er als ziekenhuis voor dat je veilig kunt werken met medische technologie, zodat je veilige zorg kunt bieden aan de patiënt. Het Diakonessenhuis heeft dit abstracte convenant vertaald in een praktijkmodel met bijbehorende animatiefilmpjes voor professionals. Hiermee willen we bevorderen dat elke medewerker zich het convenant eigen maakt en begrijpt wat hij of zij zelf kan doen aan veilig werken met medische technologie.

Zo kunt u stemmen

Stemmen op ons goede voorbeeld kan van 1 tot en met 30 september 2017 op de website jaarprijs.niaz.nl. Daar leest u ook meer over onze inzending ‘veilig werken met medische technologie’.

Op 2 oktober maakt het NIAZ bekend wie de 10 genomineerde zorginstellingen zijn die meedingen naar de hoofdprijs. Op 21 november presenteren deze zorginstellingen hun initiatief voor een vakjury tijdens de finale.

Meer informatie

Meer informatie over de NIAZ Jaarprijs 2017 vindt u op jaarprijs.niaz.nl
Meer informatie over het NIAZ vindt u op www.niaz.nl

Terug naar overzicht

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding