Skip to main content

Wie komt u tegen?

De eerste persoon die u tegenkomt is onze medisch secretaresse. Met haar maakt u uw afspraak. Zij vertelt u ook wat u van het onderzoek kunt verwachten en hoe u zich moet voorbereiden op het onderzoek. Verder doet de medisch secretaresse de administratieve handelingen rond het onderzoek en voert zij Dexascans uit.

Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (MBB'er)

Tijdens het onderzoek wordt u begeleid door een MBB'er. MBB staat voor Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige. Dit is een laborant die is opgeleid voor alle beeldvormende onderzoeken. Hij of zij doet ook het onderzoek bij u.

De MBB'er bereidt u voor op het onderzoek en dient u de radioactieve stof toe. De MBB’er maakt ook de opnamen.

Artsen

Er werken ook een aantal artsen bij ons. Deze specialisten noemen we Nucleair geneeskundigen. Zij beoordelen de onderzoeken en maken daar een verslag van. Ook voeren zij samen met de MBB'er inspanningstesten uit als u een hartscintigram moet laten maken. Daarnaast kunnen zij de radioactieve stof toedienen.

Hoofd Nucleaire geneeskunde

Het Hoofd Nucleaire geneeskunde is de manager van onze afdeling. Hij wordt in zijn managementtaken bijgestaan door de Senior MBB'er. Naast de managementtaken van het Hoofd Nucleaire geneeskunde en de Senior MBB'er kunnen zij op de afdeling dezelfde taken uitvoeren als de MBB'ers.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding