Skip to main content

Staarcentrum

Wij hebben een speciaal Staarcentrum in Utrecht, Zeist en Doorn. Hier komt u terecht als uw opticien, optometrist of huisarts denkt dat u staar heeft. Wij doen alle onderzoeken op één dag. Aan het einde van de dag weet u of u inderdaad staar heeft. U hoort dan direct hoe we u gaan behandelen.

Bij de onderzoeken gebruiken we druppels die de pupillen verwijden. U kunt binnen vier weken terecht voor uw operatie. De meeste operaties vinden plaats onder plaatselijke verdoving (druppelverdoving of injectie). Als u een medische indicatie heeft, kunnen we de operatie ook uitvoeren onder narcose. Wij gebruiken vouwlenzen, speciale torische lenzen en bifocale lenzen.

Operatie op locatie Utrecht of Zeist

Als u staar heeft en u heeft een operatie nodig dan krijgt u een implantlens. Als u die implantlens krijgt, meten we op de dag van het onderzoek direct hoe sterk die lens moet zijn. Ook krijgt u informatie over de operatie en een datum voor de operatie. Voor die operatie komt u terecht op de dagbehandeling in Utrecht of Zeist. U hoeft dus geen nacht te blijven.

Maak uw afspraak online of bel 088 250 9429. U heeft altijd een verwijzing nodig.

 

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding