Skip to main content

Keurmerken

Voor onze zorg aan ouderen is het  Diakonessenhuis trots op twee onderscheidingen.

Keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis

Het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis is door de ouderenbonden Unie KBO, PCOB, NVOG en NOOM aan ons toegekend vanwege de speciale faciliteiten die we ouderen bieden. Zoals het Diagnostisch Dagcentrum Ouderengeneeskunde, waar alle onderzoeken naar ouderdomsproblemen op één dag plaatsvinden, en onze verpleegafdeling Ouderengeneeskunde en de afdeling voor ouderen met een gebroken heup.

Pluscertificaat Ouderenzorg

Het Pluscertificaat Ouderenzorg is aan ons toegekend door ziektekostenverzekeraar Achmea. Om dit certificaat te krijgen moet een ziekenhuis het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis hebben én voldoen aan de door verzekeraar Achmea gestelde eisen voor patiëntveiligheid. Achmea stimuleert haar verzekerden om naar een ziekenhuis met een pluscertificaat te gaan.

Deze organisaties vinden dat wij goed toegankelijk zijn voor ouderen, dat wij onze zorgverlening hebben aangepast aan de wensen en behoeften van ouderen en dat wij optimaal zijn ingericht op de oudere patiënt. Wij zijn erg blij met deze erkenningen, vooral omdat we het zelf ook heel belangrijk vinden dat oudere patiënten zich thuis voelen in het ziekenhuis. Zorg op maat, daar zetten wij ons voor in!

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding