Skip to main content

Spreekuur voor ouderen met kanker

Geriater dr. M.E. Hamaker heeft zich gespecialiseerd in kanker bij ouderen en specifiek in de besluitvorming rondom de behandeling hiervan. Op het Geriatrisch Oncologisch spreekuur kunt u terecht om in alle rust samen met haar en uw naasten uw behandelopties te bespreken en daarin de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Uw gezondheidstoestand, wensen en prioriteiten staan daarbij centraal. In gezamenlijk overleg bepaalt u hoe uw behandeling eruit zal zien en hoe ver u met uw behandeling wilt gaan.

Uw gezondheidstoestand uitgebreid in kaart

De besluitvorming rond kanker bij ouderen is niet eenvoudig. Het gaat vaak om zware behandelingen waarbij goed moet worden afgewogen of u deze aan kan en er baat bij heeft. Door voorafgaand aan deze besluitvorming de gezondheidstoestand uitgebreid in kaart te brengen, kan zorg op maat geleverd worden. Daarom werkt de geriater nauw samen met andere specialisten in het ziekenhuis, zoals oncologen en chirurgen.

U kunt uw medisch specialist of uw huisarts om een verwijzing vragen voor het Geriatrisch Oncologisch spreekuur op de polikliniek Ouderengeneeskunde. Voor een afspraak belt u met nummer 088 - 250 9115.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding