Skip to main content

Een spoedig herstel

Op onze verpleegafdeling Ouderengeneeskunde in Zeist is het team gespecialiseerd in ouderdomsproblemen en ziekten bij ouderen. Denkt u daarbij aan problemen met vallen, het evenwicht, geheugenproblemen, acute verwardheid, ondervoeding en klachten door het gebruik van meerdere medicijnen tegelijkertijd. 

Uw behoeften en wensen staan centraal

Naast uw lichamelijke problemen kijken we ook naar de invloed die uw ziekte of probleem heeft op uw dagelijks leven. Samen met u en uw partner, familie of mantelzorger willen wij er alles aan doen om achteruitgang van uw situatie te voorkomen. Wij houden rekening met uw behoeften en wensen.

Behoud van zelfstandigheid

De afdeling is gericht op behoud van zelfstandigheid van onze patiënten. Het is daarvoor belangrijk dat u in beweging blijft. Hiermee voorkomt u dat uw spierkracht afneemt en dat u doorligplekken krijgt. Daarom stimuleren wij u uit bed te komen en alles te doen wat u zelf kunt doen.

Activiteiten

De huiskamer is de ontmoetingsplek voor onze patiënten. U kunt hier koffiedrinken en gezamenlijk de maaltijden gebruiken. Of deelnemen aan de activiteiten die onze activiteitenbegeleiders en vrijwilligers organiseren. In de huiskamer kunt u ook uw bezoek ontvangen.

Bieden van structuur

Op vaste tijden wordt er koffiegedronken, gegeten en verzorgen we u. Dat doen we omdat we gemerkt hebben dat de meeste patiënten zich daar prettiger bij voelen. Met een goede dagindeling blijven lichaamsfuncties langer behouden.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding