Skip to main content

Wie komt u tegen?

Pijnspecialisten
De pijnspecialist is uw behandelaar op de afdeling Pijnbehandeling. Hij/zij stelt samen met u een behandelplan op. Het kan zijn dat een behandeling door een andere pijnspecialist uitgevoerd wordt.

Physician Assistant Pijnbehandeling
Wanneer u in aanmerking kan komen voor een vorm van neuromodulatie maakt u kennis met een van de physician assistants (PA). Zij geven u informatie over neuromodulatie en begeleiden u in het traject wat daarbij hoort.

Neuromodulatie verpleegkundigen
Onze neuromodulatie verpleegkundigen ontvangen u op de poli en informeren en begeleiden u in het traject rondom spinal cord stimulation (scs).

Doktersassistenten
De doktersassistenten ziet u zowel op de polikliniek voor uitleg van TENS, maar ook op de behandelafdeling voor het toepassen van iontoforese en bij het assisteren van de pijnspecialist. Als u belt met het telefoonnummer voor medische vragen, krijgt u een van onze doktersassistenten aan de telefoon.

Secretaresses
De secretaresses ontvangen u op de polikliniek en plannen daar vervolgafspraken voor u. Wanneer u belt voor het maken van een afspraak, krijgt u een van onze secretaresses aan de telefoon.

Verpleegkundigen recovery
Nadat u een behandeling heeft ondergaan, wordt u opgehaald van de behandelkamer door een verpleegkundige van de recovery. Zij zorgen voor u kort na de behandeling, informeren u over wat u mag verwachten van de behandeling en maken vervolgafspraken voor u.

Stagiaire

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding