Skip to main content

Wie komt u tegen?

Al onze zorgverleners zijn BIG-geregistreerd. Dat betekent dat u uw zorgverlener makkelijk kunt opzoeken in het BIG-register. In dat register ziet u precies waar uw zorgverlener voor is opgeleid. Lees meer over de Wet BIG.

Plastisch chirurg

De plastisch chirurg beoordeelt uw klachten en adviseert u over de mogelijkheden om uw klachten te verbeteren door middel van bijvoorbeeld een operatie.

Polikliniekassistent

De polikliniekassistent ondersteunt de plastisch chirurg bij het spreekuur. Zij regelt de afspraken voor uw aanvullend onderzoek en verwijdert bijvoorbeeld uw hechtingen. Tijdens een verrichtingenspreekuur assisteert zij de plastisch chirurg bij de ingreep.

Baliemedewerker

De baliemedewerker ontvangt u op de polikliniek. Zij controleert uw patiëntgegevens en regelt de afspraken voor een vervolgbezoek. Daarnaast maakt de baliemedewerker ook telefonisch afspraken voor patiënten die naar de polikliniek bellen

Handtherapeut (alleen bij hand- en polsaandoeningen)

De handtherapeut beoordeelt of een behandeling door een handtherapeut nodig is of dat de behandeling die u nu krijgt, bijgesteld moet worden. De behandeling van de handtherapeut richt zich op het verbeteren van de spierfunctie en de bewegingsmogelijkheid van gewrichten. Er worden adviezen gegeven over het gebruik van uw hand in de leef-, woon-, of werksituatie. Voor het behandelen van problemen van polsen of handen worden niet alleen oefeningen gegeven, maar ook vaak spalken.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding