Skip to main content

Wie komt u tegen?

Alle psychologen die in het Diakonessenhuis werken, zijn opgenomen in het BIG-register. Dit is een kwaliteitsregister van de overheid. Om in deze lijst te mogen staan, moeten zorgprofessionals voldoen aan de normen van de overheid. U kunt er dus van op aan dat u in kundige handen bent.

Onze meeste psychologen zijn klinisch psycholoog en anders GZ-psycholoog.

Psychologen die in het ziekenhuis werken

Psychologen die in een ziekenhuis werken, hebben specialistische kennis over de moeilijkheden die u kunt hebben bij het omgaan met chronische of ernstige ziekten. En ze hebben kennis over de ziekten zelf.

GZ-psycholoog in opleiding

De GZ-psycholoog in opleiding werkt gedurende de twee-jarige opleiding in het Diakonessenhuis. De GZ-psycholoog is dan al psycholoog. Maar hij of zij doet een vervolgopleiding om daarna zelfstandig in de gezondheidszorg te kunnen werken.

De GZ-psycholoog in opleiding werkt onder begeleiding van ervaren collega’s. Bij de uitnodiging voor een afspraak of bij het kennismakingsgesprek geven wij altijd aan of iemand in opleiding is.

Klinisch psycholoog in opleiding

De klinisch psycholoog in opleiding werkt tijdens de vier-jarige opleiding in het Diakonessenhuis. De klinisch psycholoog is al geregistreerd GZ-psycholoog en doet een vervolgopleiding.

Psychodiagnostisch medewerker

Naast medisch psychologen werken er psychodiagnostisch medewerkers bij ons. Onze psychodiagnostisch werkenden hebben een beroepsopleiding gevolgd.

Er werkt ook een secretaresse op onze afdeling.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding