Skip to main content

Uitrijkaarten tegen gereduceerd tarief

Als u regelmatig het Diakonessenhuis bezoekt, kunt u uitrijkaarten kopen tegen een lager tarief. Deze bestelt u via onderstaand formulier per setje van vijf voor €30,00: dat is €6,00 per kaartje. Deze kaarten zijn onbeperkt geldig.

Als u op doordeweekse dagen vóór 16.00 uur bestelt, kunt u uw setje uitrijkaarten de volgende dag vanaf 9.00 uur afhalen bij het de receptie in de centrale hal. U kunt hier uitsluitend met uw pinpas betalen. Bestelt u in het weekend, dan ligt uw setje uitrijkaarten de eerstvolgende werkdag voor u klaar.

U ontvangt een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig en vernietigen deze na uitgifte en interne afwikkeling.

loader

Uw gegevens worden verzonden.

 

Voorwaarden Diakonessenhuis

Het Diakonessenhuis neemt geen verantwoordelijkheid voor het kwijtraken van een kaart. Ook wordt er geen teruggave verleend bij overgebleven kaarten. Deze kaarten zijn uitsluitend te gebruiken door de afnemer en zijn niet overdraagbaar. Indien oneigenlijk gebruik van deze regeling of het parkeerterrein in het algemeen wordt geconstateerd kan dit leiden tot uitsluiting van de regeling. Indien de kaarten niet op de aangegeven datum worden afgehaald komt de bestelling te vervallen en moet u opnieuw een aanvraag indienen via het bestelformulier. Het ziekenhuis behoudt het recht om wijzigingen in deze regeling aan te brengen. Voor vragen of opmerkingen kunt u tussen 8.00 en 16.00 uur contact opnemen met de afdeling Facilitair Service Bureau van het Diakonessenhuis op nummer 088-250 6888 of email fsb@diakhuis.nl. Wilt u liever telefonisch bestellen dan kunt u contact opnemen met het Facilitair Service Bureau op het vermelde telefoonnummer.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding