Skip to main content

Wie komt u tegen?

Al onze zorgverleners zijn BIG-geregistreerd. Dat betekent dat u uw zorgverlener makkelijk kunt opzoeken in het BIG-register. In dat register ziet u precies waar uw zorgverlener voor is opgeleid. Lees meer over de Wet BIG.

Uroloog

Allereerst de uroloog. De uroloog onderzoekt u en behandelt u. Urologen zijn specialisten in de behandeling van aandoeningen aan de urinewegen bij de vrouw en aan de urinewegen en geslachtsorganen bij de man. De urologen opereren u ook als dat nodig is.

Arts-assistenten

Daarnaast komt u op de afdeling arts-assistenten tegen. Zij zijn afgestudeerd als arts, maar hebben nog geen specialisme gekozen. De arts-assistenten werken onder toezicht van de uroloog.

Oncologieverpleegkundige

Als u kanker heeft, krijgt u te maken met een oncologieverpleegkundige. Dat is een verpleegkundige die u extra steun en informatie geeft bij de behandeling van de kanker.

Continentieverpleegkundige

Als u uw plas niet op kunt houden, kunt u terecht bij de continentieverpleegkundige. De continentieverpleegkundige leert u omgaan met uw probleem en met de hulpmiddelen die hiervoor bestaan. Ook kunt u bij de continentieverpleegkundige uw verhaal kwijt.

Verpleegkundigen

Als we u opnemen, komt u terecht op onze verpleegafdeling. Hier wordt u verzorgd door verpleegkundigen.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding