Skip to main content

Samenwerking

Josje Thijssen werkt samen met andere specialismen. In het bijzonder de kinderartsen. Josje krijgt de medische zorg overgedragen van kinderen met een verstandelijke beperking die te oud worden voor de kinderarts. Zij krijgt ook verwijzingen van andere specialisten en ook van andere ziekenhuizen.

Daarnaast geeft zij op alle afdelingen van het Diakonessenhuis advies als er vragen zijn over de complexe zorg voor mensen met een verstandelijke beperking die in het ziekenhuis liggen.

Abrona

De Arts Verstandelijk Gehandicapten en de psycholoog zijn niet bij het Diakonessenhuis in dienst. Zij werken bij ons via Abrona. Dit is een organisatie, gespecialiseerd in dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Abrona biedt in de hele provincie Utrecht ondersteuning bij wonen, dagbesteding en werk, leren en ambulante begeleiding. Ook biedt Abrona vele vormen van behandeling. Zoals medische behandeling, gedragstherapie, traumatherapie, systeemtherapie, muziektherapie, psychomotore therapie, haptotherapie, ergotherapie, begeleiding door de diëtiste, logopedie en fysiotherapie.  

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding