Webinar ‘seksualiteit in de overgang’

Voor wie: vrouwen in de overgang en hun partnersLocatie: Online

Op woensdag 25 januari gaan seksuoloog Astrid Kremers en gynaecoloog Floor Vernooij in gesprek over seks en de overgang. Aan bod komen onder andere de oorzaken van seksuele problemen en adviezen om weer van seks te kunnen genieten. U bent van harte uitgenodigd de gratis webinar te volgen.

Gynaecologie

Een fijn seksleven tijdens de overgang

De overgang is een fase waarin er vaak veel verandert. Daarbij kan het plezier in seks afnemen. Gelukkig is een fijn seksleven in de overgang zeker mogelijk. Ook in en na de overgang blijft je lijf in staat opgewonden te raken. Seksuoloog Astrid Kremers: “Voor sommige vrouwen in het zoeken naar hoe ze in deze fase de seks leuk kunnen houden. Anderen zeggen dat hun seksleven in de loop der jaren zelfs beter wordt. Er zijn volop kansen om te kunnen groeien naar een fijn seksleven dat past in deze levensfase. Daar helpen wij graag bij!”

Deelnemen aan de webinar

U kunt het gesprek tussen Floor Vernooij en Astrid Kremers online volgen op 25 januari tussen 20.00 en 21.00 uur. Tijdens de webinar kunt u vragen stellen en reageren op de onderwerpen. Deelnemen kan ook anoniem.

Meld u aan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Deelname aan de webinar is gratis. Ook als u geen patiënt bent bij het Diakonessenhuis, bent u van harte welkom.  

Heeft u op voorhand al vragen? Stel ze gerust in uw aanmeldingsmail. Nadat uw aanmelding verwerkt is, ontvangt u een e-mail met daarin de deelnamelink.