P.W. Holm

Internist-allergoloog / immunoloog met als aandachtsgebieden: allergologie (voedings- en medicatie-allergieën, hooikoorts/astma, urticaria/angio-oedeem, insectengifallergieën en anafylaxie) en klinische immunologie (afweerstoornissen en systeemziekten, medebehandeling van auto-immuunziekten).

Profielfoto P.W. Holm

P.W. Holm

Dhr. P.W. Holm is sinds 2017 werkzaam als internist-allergoloog/immunoloog bij het Diakonessenhuis in Utrecht. Hij studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en behaalde zijn artsenexamen in december 2010. In 2011 werd hij opgeleid tot internist onder leiding van dr. P.H.P. Groeneveld (Isala Zwolle) en prof. R.O.B. Gans (Universitair Medisch Centrum Groningen). Van 2015 tot 2017 volgde hij de differentiatie allergologie/immunologie in het UMCG bij dr. J.N.G. Oude Elberink en dr. A. Rutgers.

Hij bekleedt diverse functies en is onder andere lid van de commissie nascholing van de Nederlandse Vereniging voor Allergologie (NVvA) en de Nederlandse Vereniging voor Medische Geschiedenis (NVMG)

BIG-nummer:

19913705801