dr. J.J.S. Kiewiet

Chirurg, met als aandachtsgebieden: (minimaal invasieve) gastro-intestinale chirurgie, proctologie, buikwandchirurgie, liesbreukchirurgie.

Profielfoto J.S. Kiewiet, chirurg

dr. J.J.S. Kiewiet

Dr. Kiewiet studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij deed zijn promotie onderzoek onder leiding van prof. Dr. Boermeester op de afdeling chirurgie in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Het onderzoek was gericht op het verbeteren van de diagnostiek van patiënten die zich presenteren met acute buikpijn en tijdig herkennen van persisterende ernstige buikvliesontsteking.

Na zijn promotie begon hij aan de opleiding tot chirurg in het Academisch Medisch Centrum en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam. Tijdens zijn opleiding heeft hij zicht gespecialiseerd in gastro-intestinale chirurgie, buikwand chirurgie en proctologie.

Na de opleiding tot chirurg heeft hij in het Onze Lieve Vrouw Gasthuis en Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis gewerkt om zich verder te specialiseren in (minimaal invasieve) oncologische gastro-intestinale chirurgie, buikwand chirurgie en proctologie.

BIG-nummer

39064518401