P. Marsman-van der Splinter

GZ-psycholoog / kinder- en jeugdpsycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog, met als aandachtsgebieden: kinder- en jeugdpsychologie.

Profielfoto P. Marsman-van der Splinter

P. Marsman-van der Splinter

Paula Marsman–van der Splinter is in 2007 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen in de richting ontwikkelingspsychologie. In de periode daarna werkte zij in diverse ziekenhuizen en revalidatiecentra. Van 2010 tot 2012 volgde Paula de opleiding tot gz-psycholoog in het Diakonessenhuis. Na een aantal jaren in een psychologiepraktijk te hebben gewerkt, keerde zij in 2016 terug als gz-psycholoog in het Diakonessenhuis.

Eigen kracht

Ieder mens ontwikkelt zich in het leven op zijn eigen manier. Daarin gaat over het algemeen een heleboel goed. En als er toch tegenslagen zijn, beschikken mensen vaak over verrassend veel veerkracht om daarin weer hun weg te vinden. Soms lukt het echter, door ziekte of andere omstandigheden, niet meer om zelf de cirkel te doorbreken. Als psycholoog vind ik het belangrijk om samen met mensen te bekijken wat er voor hen nodig is om weer op eigen kracht verder te kunnen.

Zorg op maat

Voor veel mensen, zeker voor jongeren, is het vaak best een stap om in gesprek te gaan met een psycholoog. Ik ben vaak blij als het iemand toch lukt om deze stap te zetten. Want het is toch zonde om lang met problemen rond te lopen, als deze ook opgelost kunnen worden of je een manier kunt vinden om er minder last van te hebben. Ik bied daarbij graag zorg op maat; kortdurend en eenvoudig waar het kan, intensief waar het nodig is. En dat alles vanuit een goede samenwerking met alle betrokkenen en met een goede dosis humor en relativeringsvermogen.

BIG-nummer:

19916449225