O.J.D. Snieders

Uroloog, met als aandachtsgebieden: functionele urologie, urineweginfecties, bekkenbodemproblematiek, incontinentie en steenbehandelingen.

Profielfoto van Uroloog O. Snieders

O.J.D. Snieders

Biografie

O.J.D. Snieders studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden en legde in 2001 het artsexamen af. Hij specialiseerde zich tot uroloog in het Medisch Centrum Haaglanden en in het Haga Ziekenhuis (beide te Den Haag) en het Leids Universitair Medisch Centrum. Sinds 1 januari 2011 is hij als uroloog geregistreerd.

Loopbaan

Vanaf 1 januari 2011 is de heer Snieders werkzaam geweest als uroloog in het Langeland Ziekenhuis in Zoetermeer. Vanaf 1 juli 2012 is hij werkzaam als uroloog binnen de Urologen Maatschap Centraal Nederland, in het Diakonessenhuis op locaties Utrecht, Zeist en Doorn.


Aandachtsgebieden

Naast de algemene urologie heeft de heer Snieders als aandachtsgebied de functionele urologie, urineweginfecties, bekkenbodemproblematiek, incontinentie en steenbehandelingen.

De heer Snieders heeft een gespecialiseerde polikliniek voor patiënten met plasklachten bij MS of de ziekte van Parkinson. Daarnaast is er sinds 2015 een speciaal bekkenbodemspreekuur voor mannen met klachten aan balzak of perineum.


Bijzondere taken

O.J.D. Snieders is lid van de Nederlandse Vereniging voor Urologie, de International Continence Society, de Europese vereniging voor urologie (EAU) en de Orde van Medisch Specialisten.

BIG-nummer:

69056727901