dr. K.S. van der Marel

KNO-arts, chef de clinique

Profielfoto van K. van der Marel, KNO-arts, chef de clinique

Dr. K.S. van der Marel

BIG-nummer:

19911947701

Dr. K.S. van der Marel studeerde geneeskunde aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar geneeskunde studie deed zij wetenschappelijk onderzoek naar de resultaten van myringoplastieken (trommelvliessluitingen). 

Na haar artsexamen in 2009 begon zij in Leiden aan haar promotie-onderzoek waarvoor zij meerdere prijzen won tijdens internationale congressen en een AIOSKO-beurs ontving. 

In 2013 promoveerde zij op het proefschrift 'Unraveling the implanted cochlea: radiological evaluation of cochlear morphology and electrode position in CI patients' onder leiding van prof. dr. ir. J.H.M Frijns.

Het laatste jaar van haar opleiding in 2018/2019 volgde zij gedeeltelijk in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis onder supervisie van dr. W.M.C. Klop om zich verder te ontwikkelen in de hoofd-hals oncologie, met name op gebied van huidtumoren en speekselkliertumoren. 

In 2019 voltooide zij de opleiding tot KNO-arts in Leiden en werkte ze gedurende 1 jaar als algemeen KNO-arts in Haarlem/Hoofddorp bij de Vijf Meren Kliniek.

Per 1 oktober is zij werkzaam in het Diakonessenhuis als chef de clinique/KNO-arts waarbij zij zich verder gaat specialiseren middels een fellowship otologie en dermato-oncologie.